Godt håndværk og kvalitetskød i Danmark siden 1914

Velkommen til Mogens Nielsen Kreaturslagteri A/S, som i dag drives af 4. generation Carsten Nielsen. Carsten står i spidsen for mere end 35 engagerede og kvalitetsbevidste medarbejdere, som er med til at bidrage til fremdrift i slagteriet. Vi producerer kvalitetskød helt uden at gå på kompromis med dyrens velfærd.

Mogens Nielsen kreaturslagteri

Der er ingen tvivl om, at kun det bedste er godt nok. Det er vores helt store passion at producere kvalitetskød, der falder ind under kategorien med de højeste standarder inden for smag og dyrevelfærd. Vores råvaregrundlag er nøje udvalgt til Suså Dyrevelfærd, hvilket sikrer forbugerne en oplevelse af ensartet kvaltet hver gang.

Det er unge køer og kvier, der slagtes, max 42 måneder og minimum fedme 3, hvilket giver den ønskede kvalitet og fedtmarmorering. Rygproduktet krogmodnes mellem 18-21 dage, og derved sikrer vi, at Suså Dyrevelfærd altid er mørt og saftigt.

Kvalitetskød i Danmark
Vi leverer færdigpakkede udskæringer til kunder i både Danmark og kunder i udlandet.
4. generation
Mogens Nielsen Kreaturslagteri A/S drives i dag af 4. generation Carsten Nielsen.
Kvalitetsbevidst
Vi består af 35 engagerede og kvalitetsbevidste medarbejdere med stor kapacitet.
Carsten Nielsen
hvis du vil vide mere
Henvend dig helt uforpligtende i dag​

Du er velkommen til at ringe eller skrive til os på mail. Find vores kontaktoplysninger ved at gå til kontaktsiden eller tryk på knappen herunder for direkte oplysninger. Vi ser frem til din henvendelse.